DE SCRIPTIE GOEROE

Dr. Ram S.Ramsahai

DE SCRIPTIE GOEROE
ex-senior HBO-docent, methodoloog, scriptiebegeleider en scriptie-coach
Betaling in termijnen mogelijk!

Hi, ik stel me even voor aan je,

Ik ben Ram S.Ramsahai, ik ben bekend als de scriptiegoeroe, dit wegens mijn jarenlange ervaring als scriptiebegeleider binnen het hoger beroepsonderwijs. Als (ex)senior docent in het Hoger Onderwijs, weet ik als niemand anders dat studenten veel stress ervaren wanneer zij hun scripties moeten schrijven. Voor velen is dit een struikelblok op weg naar het eindstadium, als steeds maar blijkt, dat het afstuderen niet lukt om bijvoorbeeld de juiste vraagstelling te formuleren, het conceptueel model te ontwerpen, bronnenonderzoek en het theoretische kader goed neer te zetten, de juiste literatuur te raadplegen, moeite om de krenten uit de pap te halen, theoretische discussies te houden, de data op een juiste manier te verwerken en te koppelen aan het theoretische kader, de conclusies te trekken, het formuleren van de aanbevelingen.

Onze kernwaarden

Jouw scriptie is afgekeurd, je bent tot laat in de avond bezig met schrijven, maar je schiet er niet mee op. De deadline nadert. Wat te doen vraag je je af, alweer een jaar collegegeld betalen of nu afstuderen en die leuke baan pakken en te starten met een fantastische carrière.

De problemen die studenten ervaren bij het schrijven van de scriptie kan ik onder drie thema’s onderbrengen.

De Structuur van de scriptie

De indeling van de scriptie: een inleiding die moet uitmonden in de juiste vraagstelling en deelvragen, een conceptueel model, methodologie, theoretisch kader, presentatie van de data en koppeling met het theoretische kader.
Hoofdstukindeling, paragraafstructuur en opbouw van de tekst.

Taal

Professioneel taalgebruik.

Inhoud

Goed kunnen argumenteren, theorieën goed en grondig weergeven, vermelden van relevante informatie.

Wat kan je van mij verwachten

De oplossing ligt bij jou

Wat doen we allemaal.

Expertise

We hebben expertise in de volgende disciplines: sociale wetenschappen, diversiteit inclusie, internationaal management, marketing, Nederlandse cultuur en zakendoen, bestuurskunde, organisatiekunde, veiligheidskunde, accountancy, sport, bouwkunde, zorg, maatschappelijk sociaal domein, beleid, bestuur en management, human resources management (hrm) en tenslotte verandermanagement. Bij ons werken docenten uit verschillende disciplines.

Onze doelgroep

De studenten en onderzoekers die we tot nu toe begeleid hebben, volgen/ volgden:

Werkwijze

Wat kost het allemaal

We kunnen een totaalbedrag afspreken, daarbij geven we duidelijk aan uit hoeveel fasen het werk zal bestaan. Dit is de goedkoopste optie. Je mag ook in termijnen betalen.

Uurtarief

Doorgaans rekenen we €25 per uur. Naarmate het om meerdere uren gaat kan je gebruik maken van een all-in bedrag. Doorgaans is dit veel voordeliger dan betaling op uurbasis.

Garanties

We streven naar een zo hoog mogelijk slagingspercentage en dat is zeker doorgaans het geval. 99% slaagt in een keer.

Geheimhoudingsplicht

Uw gegevens zijn bij ons in veilige handen en we zullen die nooit aan derden geven in welke vorm dan ook. Nadat we uw project hebben afgerond, zullen we alle informatie vernietigen.

Communicatiemedia

Google Meets, Whatsapp, Teams, Skype

Contactformulier

"*" indicates required fields

Scroll to Top